Home Får du kalla fötter på långa bussresor?Single indlæg

Får du kalla fötter på långa bussresor?

Är du trött på att alltid få kalla fötter under bussresan? Har du svårt att ställa dig upp för att få i gång din blodcirkulation? Då skulle en smart fotrulle kunna hjälpa dig. Med hjälp av en fotrulle behöver du aldrig ställa dig upp under bussresan för att få varma fötter igen.

 

Skaffa en fotrulle

Om du ofta upplever att dina fötter blir kalla när du reser långt med buss, beror det oftast på att blodcirkulationen är lite dålig. Det är svårt att röra på sig medan bussen kör, så att resa sig upp för att få i gång cirkulationen igen är ofta inte ett alternativ. Har du problem med balansen eller känner dig svag är det verkligen inte en bra idé. Men det är inte omöjligt att göra något åt problemet. Med hjälp av en smart liten fotrulle kan du snabbt få liv i dina kalla fötter igen. Om du inte redan har en fotrulle, ska du se till att köpa dig en så snart som möjligt. Se sedan till att alltid ta med dig den när du reser med buss.

Slipp kalla och ömma fötter

Men vad exakt kan en fotrulle hjälpa dig med? Det är säkert något du undrar över. En fotrulle kan som sagt hjälpa dig att få i gång blodcirkulationen i fötterna. Det enda du behöver göra är att rulla fotrullen under dina fötter. Det fotrullen gör är att massera fötterna. Att massera fötterna är ett bra och effektivt sätt att kicka i gång blodflödet på. Med bättre blodcirkulation i fötterna kommer de inte bara att bli varmare. De kommer även att ömma mindre.

 

 Submit a comment

*Your email address will not be published. Required fields are marked with a dot.