Home Hitta den rätta barartiklar för hemmabarenSingle indlæg

Hitta den rätta barartiklar för hemmabaren

Drömmer du om din egen hemmabar? Det är du inte ensam om. Men för att du ska få en så bra start med din egen hemmabar som möjligt, måste du först se till att införskaffa all nödvändig barutrustning. Här kan du läsa mer om några av de viktigaste delarna i en riktig hemmabar, samt vad du kan göra för att göra din barhobby lite mer miljövänlig.

 

De viktigaste barartiklarna

En riktigt bra hemmabar måste ha ordentligt med smarta barartiklar. Något av det allra viktigaste i en bra hemmabar är glasen. Välj glas av olika storlek och form, så att du kan servera flera olika typer av drinkar. Vissa drinkar kräver höga och smala glas, medan andra kräver lite lägre och grundare glas. För att kunna blanda drinkar måste du även ha en shaker. Om du älskar att blanda fruktiga och somriga drinkar, ska du se till att alltid ha en fruktpress till hands. En barsked eller två är också riktigt bra att ha i sin arsenal av barartiklar, då de underlättar blandandet av drinkarna. När du ska blanda drinkar, kommer du att behöva ett par jiggar. Skaffa gärna jiggar av olika storlekar, så att du snabbt och enkelt kan blanda ihop dina drinkar.

Tänk på miljön

Man ska alltid försöka att tänka på miljön och göra det man kan för att vara så miljövänlig som möjligt. En sak som alla kan göra är att byta ut sina engångsartiklar mot artiklar som kan återanvändas eller som är tillverkade av mer hållbara och miljövänliga material. Sugrör är ett exempel på en engångsartikel som används mycket och ofta. Bambusugrör är ett av de bästa alternativen till plastsugrör. En stor fördel med bambusugrör är att de är så tåliga. Det krävs mycket för att ett sådant sugrör ska gå sönder. Eftersom bambusugrör är så otroligt hållbara, kan man diska dem efter användning och sedan använda dem igen.

 

 Submit a comment

*Your email address will not be published. Required fields are marked with a dot.