Home Det är därför du bör besöka KubaSingle indlæg

Det är därför du bör besöka Kuba

Den underbara östaten i Karibien har ungefär samma folkmängd som vårt avlånga land, och för en skön semester utan dess like är det en god idé att ta en tur bort till den här härliga platsen. Med mycket att se och att göra kan du få en upplevelse som blir perfekt för just dig, och detta är oavsett om du föredrar att enbart koppla av på stranden eller om du är ute efter ett storslaget äventyr. Vi ska ta en titt på några av anledningarna till att du bör åka på semester till Kuba, så håll i hatten och hitta dina drömmars resmål!

De ljuvliga stränderna ska inte underskattas

Kuba har en lång rad fantastiska stränder som du inte vill gå miste om, så om du är någon som vill ligga på badhandduken under den gassande solen är det väl värt att sticka till en av stränderna. Några av de stora favoriterna är Playa Pilar, Varadero och Playa Paraiso, men visst finns det många fler stränder än så att utforska, så gör upp en plan och besök de platserna som fångar din uppmärksamhet!

Inga svårigheter att få ett turistvisum

För att kunna resa till Kuba kommer du att behöva ett visum, men lyckligtvis nog kan du klara av detta utan några större svårigheter. Ansök här genom att fylla i en visumansökan, och det du gör är att skriva in hela ditt namn och kontaktuppgifter.

Du ska även kunna uppvisa ett pass som inte går ut inom i alla fall två månader, och du ska ha både biljetter dit och hem bokade och redo. Med ett turistvisum kommer du att kunna ta dig till Kuba, stanna där i färre än tre månader och därefter åka hem. Visumet får du som ett e-visum via mejl, och när du väl har skrivit ut det har du ditt visum redo i hand.

Arkitektur utan dess like

Kuba är känt för sina vackra färgglada byggnader som du bland annat kan se genom att besöka Trinidad. Kullerstensgatorna och de utomordentliga byggnaderna gör det hur mysigt som helst att ta dig runt i Trinidad, och den här sevärdheten är någonting som du inte vill missa. På tal om arkitektur har slottet Morro Castle stolt stått i Havana sedan 1500-talet, så om du vill kika på ett imponerande slott tillsammans med en fantastisk utsikt bör du besöka den här platsen!Submit a comment

*Your email address will not be published. Required fields are marked with a dot.